Mit kell tenni a fogyásban?

slimming.4

De ne felejtsd el, hogy minden ember más. Nem mindenki veszít azonos ütemben; ez attól függ, hogy több tényező, mint a méret, zsír tömegarány, életmód, étkezési szokások így minden egyes személy nem veszít azonos ütemben, de a szakértők szerint, 0,5 és 2 kg zsírtömeg lehet elveszett egy hét alatt. Hogyan fogyjunk gyorsan és jól: a 10 tipp, hogy segítsen elérni a cél. Az étrendnek nagy hatása van a karcsúsításra. De az elfogyasztott élelmiszer típusa mellett az étkezés mennyisége és időzítése is kulcsfontosságú szerepet játszik a fogyásban. Itt vannak a szabályok, hogy kövesse, amikor a diéta, hogy lefogy gyorsan jól.

Enni a megfelelő ételeket. Limit cukor. Ez vonatkozik az édességekre, süteményekre, süteményekre, üdítőkre, gyümölcslevekre még a fényre is és minden más édes termékre. Tehát fontolja meg, hogy ellenőrizze a csomagolás a termékek vásárolni ! Ha szereted a gyümölcslevek, választhat a friss magas rost, és hogy cserélje ki az édes italok, forduljon a víz. Felejtsd el a rejtett cukrokat tartalmazó termékeket. Ez a szósz (ketchup, vinaigrette már kész, tészta szósz…) és néhány yoghurt, mint az, hogy inni. Itt is érdemes elemezni az összetevők listáját, hogy ellenőrizze a cukrot belül.

Egészséges fehérjék és zsírok rostot enni.

slimming.1 Korlátozza a szénhidrátokat, és cserélje ki őket egészséges fehérjékre és zsírokra. Fogyassz rostot. Ez utóbbi gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, dió… amellett, hogy jó a bél tranzit, a szálak is biztosít egy érzés a gyors kielégülés. Eredmény: kevesebbet eszel. Ahhoz, hogy élvezze az előnyeit, enni őket minden étkezés(készíts magadnak egy salátát néhány dió, például). Enni ésszerű arányban. Amellett, hogy az élelmiszer minősége, a mennyiség is elengedhetetlen, hogy lefogy gyorsan és jól. Hogy segítsen jobban kezelni az arányokat, egyen lassan. Ha ez triviálisnak tűnhet, akkor valódi hatása van ! Valóban, evés lassan lehetővé teszi.

Minél gyorsabban érzi a kielégülés érzését, annál jobban kielégül. Fogyassz kevesebb kalóriát (körülbelül 10% – kal kevesebb). Jó tudni: azáltal, hogy az idő rágni, akkor is fogyaszt kevesebb kalóriát. Evés gyorsan ezért rossz, ha azt szeretnénk, hogy lefogy. Ezen kívül, a gyors evéssel, a gyomor küld az agy egy üzenetet a elégedettség csak 20 perc után. Ez a folyamat ezért hosszú, ezért az érdeklődés, hogy finoman enni. Egy másik tipp, hogy jobban kezelni a fejadag: inni evés előtt. Valóban, ivás egy fél liter vizet, mielőtt az asztalhoz megy segít csökkenteni az éhség érzését.

Végre, egyél fehérjét reggelire. Miért? Mivel a fehérjéknek csillapító hatásuk van, így kevesebb kalóriát fogyasztanak más étkezések során. És a szénhidrát jó reggelente ? A fogyás gyorsan, jól, jobb, hogy elkerüljék őket a következő okok miatt. A szervezet abbahagyja a zsírégetést, és elkezdi a cukrok fogyasztását, amint szénhidrátot fogyaszt. Minél több cukrot eszel, annál többet akarsz enni. A szénhidrátok az inzulintermelés növekedéséhez vezetnek, és minél magasabb ez a termelés, annál magasabb a zsírtárolás.Fogyás gyorsan és jól is figyelembe kell venni a biológiai óra. Figyelembe véve, akkor enni a megfelelő időben, és ne hízni.

Vegyen részt sporttevékenységekben és egészséges étrendben.

slimming.2Ha részt vesz a sport tevékenység, majd fogyasztanak szénhidrátok után rögtön. Ha ez ellentétes az előző trükk (fogyasztása szénhidrátok, a test megáll zsírégetés), a valóságban, amikor a sport, a szervezet továbbra is éget zsír fogyasztása ellenére a szénhidrátok fogyasztása. Az OK ? Mert egy sport edzés után a cukortartalékai teljesen vagy részben kimerültek. A szénhidrátok elfogyasztásával a tested feltöltődik, és az izmaid jobban felépülnek. Válasszon egy osztott edzés.Gyorsan fogyni, a sport kötelező ! De ha úgy gondolta, hogy intenzív edzés után volt a legjobb megoldás, vegye figyelembe.

Hogy a törtrészes sport munkamenet sokkal hatékonyabb. Az edzés, például, lehet osztani 3-szor 20 perc osztva az alábbiak szerint 5 perc sport, 5 perc hasznosítás ha nem tudja, melyik sport gyakorolni, itt a 15 fizikai tevékenységek, amelyek éget a legtöbb kalória. Itt van más tippek fogyás gyorsan és jól sportolás közben.

Vonat evés előtt. A sport evés előtt segít korlátozni az inzulin termelését. Mint tudja, ha nagy mennyiségben állítják elő, elősegíti a zsír tárolását, különösen a hasi területen. Hogy korlátozza a tárolás zsírok, így tanácsos a vonat, mielőtt az asztalhoz. Van egy pozitív gondolkodásmód. Úgy gondolja, hogy egy rossz lelkiállapot nem befolyásolja a fogyását ? Gondold át újra ! A pozitív elme elengedhetetlen, hogy gyorsan és jól. De hogyan legyünk pozitívak.

Ne felejtsük el, hogy a fegyelem érdekében magának kell lefogynia.

slimming.3Fogyj le magad. Először is, ne feledje, hogy meg kell fogyni magad, nem mások. Is figyelembe kell venni az okokat,miért akar-hoz lefogy. Ez teszi,következményeket. A különbség a takarmányozás és a töltelék között.A gyomor etetése és feltöltése más, ezért fontos különbséget tenni a kettő között. A táplálkozás két célt szolgál: energiát és alapvető tápanyagokat hoz a testedbe. Figyelembe véve ezt a két célt, akkor sikerül enni egészségesebb.Állítsa be magát elérhető célok. Amikor fogyni szeretne, sokan hajlamosak olyan célokat kitűzni, amelyeket nehéz elérni.

És azzal a nehézséggel szembesülve, hogy elérjem őket, a legtöbben elbátortalanodnak. Ezért fontos, hogy reális célokat határozzunk meg, és azokat szétválasszuk. Például állítsa be magát, hogy elveszíti 3 kg egy hónap, majd 4 a következő hónapban… ha sikerül elérned a célod, az győzelem lesz, és ez csak arra ösztönöz, hogy folytasd az utad. Támogatás kérése. Jó megoldás, ha gyorsan és jól fogysz, és támogatást kérsz. Ez lehetővé teszi, hogy ne egyedül vezényelje le “az ő harcát”, és motiválja magát. De hol keressek támogatást ?

Az első megoldás a környezet: családi barátok keress valakit, aki edzhet veled. Szintén ne felejtsd el, hogy beszéljen neki a célok előtt. Ellenkező esetben csatlakozz egy csoporthoz vagy egy sport klubhoz. Kezelje a stressz. Ha valaki le akar fogyni, a stresszt könnyen és elhanyagolva kell kezelni. Mégis, azzal, hogy stresszes, akkor hajlamosak tárolni sokkal több zsír. A stressz ugyanis kortizol -, stresszoldó hormon-termeléshez vezet, amely nagy mennyiségben termelődve jelentős zsírraktározáshoz vezet a hasi területen. A magas arány a vércukorszint emelkedését, ezért nehéz testsúlycsökkenést is okoz.