Hosszú haj, hogyan kell jól termeszteni őket

Hosszú haj, hogyan kell jól termeszteni őket

Megengedheti magának, hogy folyamatosan megváltoztassa a frizuráját, ha többé-kevésbé rövid ideig tartja a haját, amíg kíváncsiság nem merül fel: milyen érzés Hosszú Haj? Milyen érzés átadni őket a kezeden, lassan csúsztatni az ujjaid között, vagy a zuhany után oda-vissza rázni őket, mindenhol vizet permetezni, mint a kutyák, hogy megszáradjanak?

Soha ne add fel

Soha ne add felAzok, akik megpróbálták, valójában azt állítják, hogy nagyon kellemes. Ezen túlmenően, a hosszú haj néz ki, csak finom egy ember, különösen akkor, ha nőnek egészséges, erős, köszönhetően a minimális ellátás, valamint a helyes növekedési terv.

Itt van egy sor tipp, hogy kövesse során a növekedési pályát, valamint egy sor tippek a legjobb termékeket, hogy elfogadja az ilyen típusú frizura, egy egyszerű stílus útmutató a férfiak a hosszú hajat.

Nincs hiány a mosások gyakoriságáról, a kondicionáló termékek fontosságáról, valamint arról, hogy milyen gyakran vágják le őket, ahogy nőnek. Ellentmondásnak tűnik, de a jó termesztés azt jelenti, hogy szükség esetén vágni kell őket, hogy formát és erőt adjanak nekik.

Gyorsítsa fel a haj növekedését a megfelelő termékekkel

Gyorsítsa fel a haj növekedését a megfelelő termékekkelAz egyik módszer a haj gyors növekedésére azáltal, hogy erősebbé teszi őket, a megfelelő italok használata. Egyes orvosok azt tanácsolják, hogy a biotin ne menjen tovább, bár vannak olyan különösen hatékony termékek, amelyek felgyorsíthatják növekedését a tüsző erősítésével, hogy hosszabb ideig maradjanak erősek. A piacon vannak Szérumok dúsított vitaminokkal, amellyel masszírozza a fejbőrt, vagy növényi étrend-kiegészítők, amelyek ellensúlyozzák a stressz, hormonok, hogy vékony a haj, toxinok jelen a környezetben.

A hajhullás megelőzésének legjobb ideje az, hogy gondoskodjon róla, ha még mindig sok van. Azonnal el kell fogadnunk egy stratégiát a bukásuk lassítására, hogy az irigylésre méltó kiindulási vonalat a lehető leghosszabb ideig tartsuk, és megerősítsük őket. Ily módon minden tüsző továbbra is egészségesen növekszik, sőt még az alvókat is újraélesztheti, még vastagabb hajjal.

Egy jó gyakorlat az, hogy konzultáljon orvosával kell felírni finasteride, már elérhető, mint egy általános, bár ez jobban ismert, mint Propecia, minoxidil gyakran nevezik Rogaine és elérhető a pulton keresztül.

A finaszterid blokkolja azokat a hormonokat, amelyek hajhulláshoz vezetnek, lehetővé téve annak növekedését vagy csökkenését. A Minoxidil növeli a vér áramlását és a tápanyagok felszabadulását a fejbőrbe és a szőrtüszőkbe, ezáltal erősebbé teszi őket.

Az orvoshoz mindig konzultálni kell, mert ő az egyetlen, aki hasznos tanácsokat adhat mind a növekedési folyamat figyelemmel kísérésére, mind a gyógyszerek szedésével kapcsolatos kockázatok elkerülésére. Néhány vállalat, mint például a Hims and keep, lehetővé teszi, hogy “találkozzon” egy online dermatológussal, majd megkapja ezeket a termékeket, vényköteles mellékelve, postai úton. Minden lehet gyors, olcsó, könnyű, ha nem felejti el, hogy rendszeresen ellenőrizze az orvos.

Használjon új, hosszú hajra alkalmas termékeket

Használjon új, hosszú hajra alkalmas termékeketElmúltak azok a napok, a szokásos krémek, zselék. A hosszú haj azt is jelenti, hogy megváltoztatja az Ön gondozásának módját, így a textúrázó termékek, amelyekre támaszkodnak, amikor rövidek és göndörek, már nem alkalmasak. A haj szárítása közben könnyebb termékekre kell váltania, hogy a növekedés során ellenőrzés alatt tartsa őket. A kezelés különbözik a haj textúrájától és sűrűségétől. A gél még mindig megbízható termék lehet az első három vagy hat hónapban, amikor a haj még nem túl hosszú, természetes vitalitása még nem korlátozott. A gélek a hajat egy átlagos alkalmazással érinthetővé teszik, ami könnyűvé teszi őket, de nem túl sokat. A krémek viszont megbízható stylert képviselnek, ha a hajat jobban ellenőrizni kell, mint a növekedést. Más szóval, a krémek segítik a természetes áramlását a hajam, de kell, hogy legyen fény, amire igazán szükségük van, hogy azt sugallják, irányítása, elkerültem őket, göndör, valamint rendetlen. Mindkét termék vízben oldódik, este biztonságosan öblítse le.

Ellentmondásnak tűnik, hogy vágja le a haját, ahogy nőnek, de van néhány jó ok erre. Először is segít elkerülni a leginkább kínos közbenső növekedési szakaszokat. A haj nem azonnal egyenletesen növekszik, készen áll a fényképezőgépre. Meg kell vágni őket, és gondoskodni kell róluk, hogy jól nézzenek ki. A hajvágásnak azonban nem kell drasztikusnak, hanem csak stratégiai jellegűnek lennie ahhoz, hogy rögzítse a megjelenést anélkül, hogy veszélyeztetné az Általános haladást. Ugyanez vonatkozik a szakáll termesztésére is. Másodszor, a stratégiai hajvágás segít a hajának növekedésében, ahogy akarja. A hátlapot úgy vághatja le, hogy a felső fedje le, amíg el nem hagyja, hogy egyszerre növekedjenek. Jó módszer a márna hasonlításának elkerülésére. Végül a fodrász vagy a fodrász mindig szükség lesz egy könnyű kullancsra a végén.