Erős nagy pénisz elégedettség

4

Indig is zavarban voltunk, ha a méret számít a nők számára. Azt is szerettük volna kitalálni, hogy a nőknek mit kell kielégíteniük szexuális igényeiknek. Ideje eldobni egy másik mítoszt, bár ez nem annyira mítosz, hanem felfogás. Úgy gondoltuk, hogy a legjobb módja annak, hogy választ kapjunk, ha maguk kérdezik a nőket. A legtöbb férfi kíváncsi, hogy tudja, mi a női veszi az ideális pénisz méretét. A legtöbb nő ugyanezt válaszolta, amikor megkérdezték – azt mondták.

Mi a különbség, nem fogják megváltoztatni méretüket”. Lehet, hogy a férfiak nem tudják megváltoztatni a pénisz méretét kivéve, ha a fejlesztések a sikátorban vannak de határozottan megváltoztathatják a technikájukat, tehát a méret valójában nem számít, és nem csak a kis péniszméretet értjük itt.

A legtöbb nő nagy péniszekkel is szembesül

1In a közvéleménykutatás a közelmúltban, a tally kiderült, hogy a nők inkább egy kis átlagos pénisz mérete a férfiak látják magukat hosszú távú, mivel elérte az orgazmus kényelmes volt, és lehetséges egy átlagos méretű pénisz. Az is kiderült, hogy a nők inkább egy nagy pénisz során egy éjszaka állni, hogy ösztönözze az idegvégződéseket, a hüvely, ahelyett, hogy az orgazmus a végső cél.

Ezért megpróbáltunk véget vetni ennek az örök zűrzavarnak, 20 nőt kértünk fel, hogy fedjék fel, mi az ideális péniszméretük, és ha a méret többet számít, mint a technika, és ezt kellett mondani (végül eredmények. Igen, a méret számít. Nincs készség szerszám nélkül, sőt a legjobb eszközök is használhatatlanok készség nélkül.

Találkoztam egy fickóval, aki felugrott a 7.5 hüvelykével. Futni akartam. Mert csak annyira van a tested. Különben is, úgy viselkedett, mint egy ogre, ha érted, mire gondolok. Az én is találkoztam egy 5 inch egy (azt hiszem) megkapta a készség jobb, de azt hiszem, volt hely több. Tehát a hossza és a kerülete. Esetleg kerülete több mint hossza. Az is fontos, hogy hogyan használják őket. De igen, a méret számít.

Nem sok mindent tehetsz egy földigilisztával, és egy ököl-ish biztosan el fog pusztítani.  Volt egy nagy média lefedettség tekintetében az egyik legnépszerűbb férfi esztétikai eljárások, pénisz bővítés. A profik és hátrányok, a regionális különbségek és a különböző méretekkel való elégedettség megvitatásra került az egy valódi méret meghatározása érdekében. Kutatásaink azt sugallják, hogy a férfiak 45% – a elégedetlen a pénisz méretével, vagy szenved a pénisz méretének szorongásától.

Hatalmas fejlesztések

2Ennek a kezelési lehetőségnek a lefedettsége nőtt, mivel a normálisnál nagyobb férfiaknak való kitettség olyan show-kban, mint a Love Island, és a pornográfia fokozott mainstream elfogadása (nem is beszélve a hozzáférésről) fokozott kíváncsiságot eredményezett a nagyobb péniszméretek elérésének módszereiben, mind a kerület (szélesség), mind a hosszúság. Az olyan klinikák orvosai, mint a londoni Nemzetközi andrológia, 150% – kal, a Love Island csak a televízióban töltött ideje alatt pedig 10% – kal növekedtek.

Az orvosi technikák és a siker ezen műtétek az elmúlt 30 évben, nem is beszélve a szigorú biztonsági előírások azt jelenti, hogy a pénisz bővítés vált mainstream és rendszeresen hozzáférhető hatalmas fejlesztések lehetséges minden ember számára.

Míg a téves információ bőséges az interneten, valójában csak három lehetőség van a pénisz méretének növelésére, a hossz növelésére, a szélesség növelésére vagy mindkettőre. Sok nő arról számol be, hogy partnerük péniszének szélessége biztosítja számukra a legnagyobb elégedettséget, nem pedig a hosszúságot. Ez annak köszönhető, hogy számos ideg található a külső női nemi szervekben. Azáltal, hogy egy szélesebb pénisz, a képesség, hogy behatoljon, serkentik a csikló, valamint más érzékeny területeken a nemi közösülés során drámaian megnő. Az esztétikai megjelenés szempontjából a szélesebb pénisz lenyűgözőbb lehet, ha látható, és partnerének “teljesebb” érzést nyújt.

A biztonság és a siker technikája

3A páciens által betakarított zsírt autológ zsírnak nevezik, amelyet be lehet fecskendezni a péniszbe, hogy növelje a kerületét. Ez a legszélesebb körben alkalmazott technika biztonsága és sikere miatt. Meg lehet végezni a helyi érzéstelenítés, amely hatalmas pénisz szélessége nyereség áll 2 Lépések. Zsír Betakarítás
A zsírsejteket a gyomorból vagy a fenékből szüretelik, majd speciálisan feldolgozzák a nem zsíros anyagok eltávolítására. A zsírleszíváshoz hasonlóan ez is csökkenti a nem kívánt bélrendszert.

Zsír injekció a péniszben. A zsírt ezután egy speciális kis bemetszésen keresztül injektálják a péniszbe. Ez a rész rendkívül fontos. Egy szakértő sebész modellezi az anyagot a maximális szélesség és esztétikai megjelenés érdekében. A cél az, hogy egy természetes megjelenésű, de sokkal nagyobb pénisz. Azt mondták nekünk,hogy a legtöbb orvos még mindig olyan technikát hajt végre, amelyet először fejlesztettek ki 20 évekkel ezelőtt, ami furcsa, egyenetlen eredményeket hozhat. Nem az, amit keres, ha aztszeretné, hogy növeljék a legértékesebb eszköz.

A top sebész, tapasztalt több mint 10.000 műveletek, mint azok a nemzetközi andrológia, akik specializálódnak az ilyen eljárások, győződjön meg arról, hogy a hatás egyenletes és nagy, hogy nézd meg.