Ha nem akar regisztrálni, nincs ideje, rendeljen telefonon!
+36 20 273 46 04
Nyitólap Webshop The Crock-Pot
Túlélő csomag
Vásároljon Crock Pot-ot és nyerje meg karácsonyi menüjét!

The Crock-Pot

A Crock-Pot főzőedények (slow cooker)

segítségével lerövidítheti a konyhában ételkészítéssel töltött időt. Finom, és egészséges fogásokat készíthet úgy, hogy maga a főzés csak annyi idejébe kerül, amíg a hozzávalókat előkészíti: a zöldségeket, a húst megtisztítja és feldarabolja, és keze ügyébe készíti a többi hozzávalót, a fűszereket, húsleves alaplét, vizet vagy bort, paradicsompürét, szószokat.

Miután a receptnek megfelelően elhelyezi az alapanyagokat a cserépedényben, csak lefedi, az időzítőt és hőfokot beállítja, a készülék pedig biztonságosan készre főzi, vagy süti az ételt, mire Ön hazaér.

Az esztétikus cseréptálból tálalhatja is az ételt, amit a Crock-Pot a főzés lejártával automatikusan átkapcsolva akár 4 órán át is melegen tart Önnek.

Az ételek alacsonyabb hőfokon készülnek, ami egészségesebb és ízletesebb eredményt garantál: az értékes tápanyagok megmaradnak, a hús szaftosan omlós lesz, a zöldségek pedig egyáltalán nem főnek szét. Sokkal kevesebb sót és fűszert is elegendő használni, lassan főzve ízekben gazdagabb, és jóval egészségesebb ételekhez jutunk. Leves, sültek, főzelék, köret, tésztára való mártás, pörkölt, ragu, rakott és töltött zöldségek, egytálételek, desszertek - Crock-Pot lassúfőzője mindent nagyon finomra készít, ráadásul kevesebb energiát használva, mintha hagyományos tűzhelyen főzne.

The Crock-Pot termékek

-