Ha nem akar regisztrálni, nincs ideje, rendeljen telefonon!
+36 20 273 46 04
Nyitólap Szállítási információk

Szállítási információk

Az általunk biztosított kiszállítási lehetőségekről részletes tájékoztatót tartalmazó aloldalunk.

Szerző: Foodies.hu | info@foodies.hu
A kiszállítási lehetőségek belföldi szállítás esetén érvényesek.

PickPackPont átvételi helyA Lapker Zrt és partnerei által üzemeltetett átvételi pontokra az ország egész területére tudunk csomagokat kiszállítani. Az átvételi helyes kiszállítás minden vásárlásnál ingyenes, annak értékétől függetlenül. Az átvételi helyek nyitvatartása azok elhelyezkedésétől függően változik. Átvételkor készpénzben, egyes átvételi helyeken bankkártyával is kiegyenlítheti a csomag árát. A megrendelt termék átvételi pontra érkezéséről email-ben és sms-ben kap értesítést. Ezt követően a csomag 5 napig (naptári nap) kerül az átvételi ponton tárolására, majd visszakerül az Eladóhoz. Újabb kiszállítás esetén a szállítási költséget (1.000 forint) fel kell számolnunk. Az átvételi helyre történő kiszállítás a megrendelést követő két-három munkanapon belül történik meg címtől függően.

Postai kiszállításA Magyra Posta Zrt segítségével az ország egész területére tudunk csomagokat kiszállítani. A szállítás költsége 2.500 forint. A csomagok kiszállítása a Magyar Posta kézbesítési rendje szerint történik, így kérjük ennek a szállítási módnak a választása esetén olyan napközbeni átvételi helyet adjon meg, ahol folyamatosan elérhető. A postai kiszállítás a megrendelést követő két-három munkanapon belül történik meg. Ez a szállítási mód kártyás fizetés vagy előre utalás esetén elérhető.

Postai utánvét


Normál postai szállítás esetén lehetőség van postai utánvétes fizetésre, amely esetén a szállításra a postai csomagszállítási szabályai érvényesek. A postai utánvétes szállítás költsége 3.000 forint.