Ha nem akar regisztrálni, nincs ideje, rendeljen telefonon!
+36 20 273 46 04
Nyitólap Foodie’s BLOGKik vagyunk és miért csináljuk?
Túlélő csomag
Vásároljon Crock Pot-ot és nyerje meg karácsonyi menüjét!

Kik vagyunk és miért csináljuk?

A Foodie’s webáruház csapatának bemutatkozása és ars poetica-ja röviden.

Szerző: Szalkai Gergely | gergely.szalkai@foodies.hu

Foodie az, aki a jót szereti, nem is akárhogyanBarátok vagyunk, akiknek fontos, hogy mit esznek és mit isznak. A finom ízek, a különleges, megkapó, izgalmakat hordozó illatok ugyanúgy érdekesek számunkra, mint az, hogy miért, miből lesznek és hogyan.

A foodie nem több, inkább egy kicsit más, mint egy gourmet, egy ínyenc. A foodie érteni, részleteiben ismerni akarja azt, hogy ami kiváló, mitől is az igazából. Legyen az egy prémium minőségű bor vagy egy kézzel kovácsolt, élethosszig éles mesterkés.

fotó: http://www.foodiephotography.com/

A drágább mindig olcsóbb. Mindig.Amikor rátaláltunk a skybar italhűtő és palackhűtő kellékekre és a crock-pot főzőedényekre, használni kezdtük őket, ugyanaz fogalmazódott meg bennünk, amit ennek a fejezetnek a címébe beleírtam: érdemes egy kicsit többet áldozni azért, hogy az a termék, amit megvettünk, soha ne okozzon csalódást, ne hagyjon cserben minket. Amikor bővíteni fogjuk webáruházunk kínálatát, ezt mindig szem előtt fogjuk tartani és csak ennek szellemében kínálunk majd bármilyen más, gasztronómiához és minőségi italok fogyasztásához kapcsolódó termékeket: a legmagasabb minőség mindenek felett.

Miért okoz örömet a Foodie's-al foglalkozni?Nem csak egy újabb online boltot szeretnénk fenntartani és abból bevételhez jutni. Azt gondoljuk, azok, akik ilyen típusú, ilyen kategóriájú termékek után érdeklődnek, vásárolnak, hasonló emberek. Szeretnénk egy klubot, egy közösséget kialakítani, ahol a hasonló emberek élvezhetik a foodie-léttel együttjáró örömeket. Folyamataosan fejleszteni fogunk, ötleteket, programokat megvalósítani, kiteljesedni és élvezni az élet apró és nagyobb örömeit.

Foodie-któl foodie-knak. Ez a Foodie's. :)

Legközelebb jövünk a foodie fogalom első magyar enciklopédikus kifejtésével! :)

comments powered by Disqus