Ha nem akar regisztrálni, nincs ideje, rendeljen telefonon!
+36 20 273 46 04
Nyitólap Foodie’s BLOGFoodies.hu receptverseny Crock Pot lassúfőzőre hangolva
Túlélő csomag
Vásároljon Crock Pot-ot és nyerje meg karácsonyi menüjét!

Foodies.hu receptverseny Crock Pot lassúfőzőre hangolva

Elindítjuk Magyarország első, lassúfőzős receptekre kihegyezett receptversenyét. Alkosson, fotózzon és küldje el és nyerje meg a kézzel kovácsolt Kanetsugu Pro J Santoku japán séfkést!

Szerző: Foodies.hu | info@foodies.hu
Írja le és küldje be kedvenc receptjét!

ReceptversenyrőlVan Crock Pot-ja, vagy bármilyen lassúfőző (slow cooker) edénye? Kikísérletezte a legjobb hagyományos magyar receptet vele vagy kitalált új ételeket?

Írja a le receptet, küldjön fényképet, fényképeket saját fantasztikus ételremekéről az info@foodies.hu-ra és jusson hozzá a Kanetsugu Santoku séfkéshez, ami élete végéig megkönnyíti majd a főzést Önnek és sosem fog csalódást okozni.

A recept folyamataA versenyünk december elején, a kiírás megjelenését követően indul és 2016 január 31-ig tart.

Az emailben beküldött recepteket szakértő, szakácsokból és gasztrobloggerekből álló zsűri értékeli majd és a legjobbnak minősített recepteket mi is elkészítjük, hogy ne csak a szöveg és a fotó, de az ízek is "beszéljenek". Ezt követően választjuk ki a nyertest.

A beküldött recepteket közzétesszük blogunkon és facebook oldalunkon, ahol az érdeklődők is szavazhatnak és a közönség, a látogatót kedvencét is díjazni tervezzük külön ajándékkal, amit még nem találtunk ki, de a főzéshez biztosan kapcsolódó nyereménnyel fogjuk jutalmazni a befutó recept gazdáját.

A legjobb recepteket terveink szerint a 2016 első félévében összeállítani és megjelentetni tervezett első magyar lassúfőzős szakácskönyvben is szerepeltetni kívánjuk, a receptek tulajdonosával egyeztetve.

A receptverseny fontos adataiMeghirdető: Keep In Touch Kft, a Foodies.hu webáruház üzemeltetője

Receptverseny időtartama: 2015. december 2 - 2016. január 31.

Receptek beküldési címe: info@foodies.hu email cím

Receptek értékelése és eredményhirdetés: szakértő zsűri bevonásával, a legjobb receptek lefőzését követően, illetve a facebook közösségi oldalon a látogatók szavazatai alapján várhatóan 2016. február 29-ig bezárólag.

A receptversen díjazása: a zsűri által kiválasztott nyertes nyereménye egy Kanetsugu Pro M Santoku japán séf kés; a közönség kedvenc receptje is díjazásra kerül, a nyeremény később, 2016 január 31-ig kerül meghatározásra.

comments powered by Disqus